Kada je osnovan Ras Inženjering Niskogradnja?

“Privredno društvo Ras Inženjering Niskogradnja d.o.o. je privatno društvo osnovano 1991. godine u Beogradu. Od svog osnivanja do danas, preduzeće Ras Inženjering Niskogradnja se nalazi u privatnom vlasništvu. Osnovna delatnost društva je izvođenje svih vrsta radova u oblasti nisko i visokogradnja kao i konsalting i inženjering u građevinarstvu. Preduzeće je na samom početku postojanja dimenzionirano kao manje preduzeće, da bi uz kontinurian rast i razvoj tokom svih prethodnih godina, preduzeće Ras Inženjering Niskogradnja danas izraslo u srednje preduzeće, prepoznatljivo na tržištu u sektoru građevinarstva. Menadžerski tim koji upravlja društvom, inženjeri, tehničari kao i veliki broj stalno zaposlenih VKV i KV radnika građevinske struke su tokom proteklih godina poslovanja stekli višegodišnje iskustvo u izvođenju radova.

Kadrovski kapacitet:

  • Raspolažemo sa više inženjera (4 licencirana i drugi inženjeri, tehničari...)
  • Raspolažemo sa odgovarajućom administrativnom, finansijskom i pravnom službom koja prati ekonomsko-pravne aspekte projekata i izvođenje radova
  • Raspolažemo sa kvalitetnom i kvalifikovanom radnom snagom (broj zaposlenih se kreće od 80-100 zaposlenih) koji su obučeni za izvođenje radova u građevinarstvu.
Takodje konstantnim razvojem našeg sistema, usavršavanjem i edukacijom zaposlenih, nastojali smo da na tržištu ponudimo uvek optimalna rešenja, istovremeno prateći neprestano tehničko-tehnološki razvoj u sektoru građevinarstva, kako bi smo ponudili visok kvalitet u izvođenju radova i očuvali konkurentnost na tržištu.”